Παρουσίαση νέας στρατηγικής CIPA παρουσία του ΠτΔ

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:30, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Τη Συνέλευση θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.


Στο πλαίσιο της Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του CIPA κ. Χριστόδουλος Ε. Αγκαστινιώτης θα προβεί σε ανασκόπηση των πεπραγμένων του

Οργανισμού για το έτος 2016. Ακολούθως, η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Νατάσα Πηλείδου, θα παρουσιάσει τη νέα στρατηγική για την περίοδο 2017-2020, με τους στόχους και τις εισηγήσεις του CIPA για προσέλκυση νέων επενδυτών στην Κύπρο.

Στη Γενική Συνέλευση αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, κρατικοί αξιωματούχοι, επιχειρηματικοί φορείς, ξένοι επενδυτές και πρέσβεις διαφόρων χωρών.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Αγκαστινώτης αναφέρει ότι η φετινή Γενική Συνέλευση συμπίπτει χρονικά με σημαντικές εξελίξεις που επιβεβαιώνουν την επιτυχή πορεία του CIPA αλλά και της κυπριακής οικονομίας στο σύνολό της. «Ο τομέας των επενδύσεων έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική και βιώσιμη πηγή οικονομικής ανάπτυξης. Η νέα στρατηγική του Οργανισμού, που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, στοχεύει στη διασφάλιση του υψηλού επιπέδου ξένων επενδύσεων που προσελκύει η χώρα μας, αλλά και στην ενδυνάμωση της ελκυστικότητάς της ως επιχειρηματικού κέντρου αριστείας, σε μια περίοδο που επιβάλλεται να παραμείνουμε σταθεροί στην ίδια πορεία που κρίνεται μέχρι στιγμής επιτυχής», σημειώνει ο Πρόεδρος του CIPA.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα