Πάρμα: Πωλείται με 20 εκατ. ευρώ

Η Πάρμα βγήκε… στο σφυρί και η τιμή εκκίνησης για την ιστορική ιταλική ομάδα είναι τα 20 εκατ. ευρώ.

Όσα έγιναν φέτος ήταν πρωτοφανή για την Πάρμα. Η ιστορική ομάδα έφτασε στο χείλος της καταστροφής, όμως, οι ποδοσφαιριστές της δεν το παράτησαν. Έμειναν… ζωντανοί και κάνουν ότι μπορούν για να διαφυλάξουν το κύρος της ομάδας τους. Οι διοικούντες, όσοι υπάρχουν, θέλουν να περισώσουν ότι κι αν σώζεται και ανακοινώθηκε πως θα γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός έτσι ώστε να πουληθεί η ομάδα σε κάποιον που θα μπορέσει να καλύψει και τα χρέη και να οδηγήσει την

ομάδα στη Serie B κι όχι σε χαμηλότερη κατηγορία.

Για αυτό το λόγο, ανακοινώθηκε πως η τιμή εκκίνησης στον διαγωνισμό για την Πάρμα θα είναι τα 20 εκατ. ευρώ. Ποσό μικρό για μια τέτοια ομάδα, αλλά θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς και τα χρέη που θα πρέπει να καλύψει ο νέος ιδιοκτήτης. Τα χρέη φτάνουν στα 74 εκατ. ευρώ, οπότε αυτόματα το ποσό που θα πρέπει να δώσει ο νέος επενδυτής φτάνει στα 94 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός με την τιμή εκκίνησης στα 20 εκατ. ευρώ έχει διάρκεια ως τις 6 Μαΐου. Αν περάσει αυτή η ημερομηνία, τότε θα επαναληφθούν οι διαδικασίες στις 12, 18, 22 και 28 Μαΐου με κάθε μία από αυτές να έχει τιμή εκκίνησης 25% μικρότερη από την προηγούμενη!

Keywords
Τυχαία Θέματα