Πάρης Ανδρέου: «Είναι θέμα χρόνου»

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει αύριο την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική και θέλει να πάρει το τρίποντο. Ο πρόεδρος της ομάδας Πάρης Ανδρέου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο τόνισε ότι η Σαλαμίνα έχει το χειρότερο πρόγραμμα των τελευταίων 15 χρόνων και είναι θέμα χρόνου να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Είναι η συνέχεια ενός δύσκολου προγράμματος. Πρωταρχικός στόχος να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πάρουμε το πρώτο τρίποντο

στην έδρα μας.
-Είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει. Με την αλλαγή του προπονητή είχε γίνει το ξέσπασμα με τα πέντε γκολ και μετά ακολούθησαν δυο δύσκολα παιχνίδι με ΑΕΚ και ΑΕΛ. Έχουμε ποδοσφαιριστές που σκόραραν πέρσι 35 γκολ και φέτος δεν μας βγήκε. Είναι θέμα χρόνου για να λειτουργήσει η χημεία και να έρθουν τα γκολ.
-Το πρόγραμμα μας είναι το χειρότερο των τελευταίων 15 χρόνων. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και ελπίζουμε να την έχουμε το Σάββατο και να πάρουμε τους βαθμούς.
-Επειδή τα τελευταία δυο παιχνίδια έχουμε πληρώσει προστίματα πέραν των 10 χιλιάδων, όσοι θα έρθουν για να ανάψουν φωτοβολίδες και να ρίξουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, καλύτερα να μην έρθουν στο γήπεδο γιατί το μόνο που βλάπτουν είναι το σωματείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα