Παρί: Προσπαθεί μέσω Μακρόν και Σαρκοζί να πείσει τον Μπαπέ να ανανεώσει

Μεσολάβηση Μακρόν-Σαρκοζί για να μείνει ο Μπαπέ στην Παρί

Μία άλλη διάσταση δίνουν οι Ισπανοί στην προσπάθεια της Παρί να πείσει τον Μπαμπέ να μείνει στο Παρίσι και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, El Mundo", ο Πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν , αλλά και ο Νικολά Σαρκοζί, που βρέθηκε

στο ίδιο αξίωμα από το 2007 έως το 2012, μεσολαβούν προσωπικά, ώστε ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, να μην  περάσει τα σύνορα της χώρας και να εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μαρκόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα  ενθάρρυνε τον Μπαπέ να μην αλλάξει σύλλογο, ενώ το ίδιο έκανε και ο Σαρκοζί.

«Πίσω από αυτές τις κινήσεις φαίνεται η δύναμη και η επιρροή του Κατάρ στο Παρίσι. Το βασίλειο του πετρελαίου κατέχει την Παρί και πριν από χρόνια κατάφερε να αποκτήσει τόσο την ομάδα του Parc des Princes όσο και τη διοργάνωση του επόμενου Μουντιάλ χάρη στη μεσολάβηση του Σαρκοζί. Από τη Ντόχα, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο, πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της Παρί, έλαβαν εντολή να  προχωρήσουν στην ανανέωση του Μπαπέ σχεδόν με οποιοδήποτε τίμημα, εξ ου και η οργή και των δύο το περασμένο καλοκαίρι όταν δέχθηκαν την προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Οι...πολιτικές παρεμβάσεις του Μακρόν ή του Σαρκοζί, ωστόσο, δεν αλλάζουν τα σχέδια της Ρεάλ. Παραμένει, δηλαδή, σταθερή η πρόθεση να πάρει τον Μπαπέ στη Μαδρίτη και να τον ντύσει στα χρώματά της. 

«Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να ανανεώσει, πλησιάζει λίγο στο Μπερναμπέου, αν και οι πειρασμοί για να συνεχίσει στο Παρίσι δεν θα λείψουν», προσθέτει η  "El Mundo".

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα