Παρέμβαση Υπουργού για κίνηση αυτο/δρομου-Πότε τελειώνουν τα έργα

Μετά από σωρεία παραπόνων από τους πολίτες για τα οδικά έργα που εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος, παρέμβαση έκανε η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλική Αναστασιάδου.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της στο Twitter έγραψε: «Εκφράζω τη λύπη μου για την ταλαιπωρία του κοινού λόγω των εργασιών που διενεργούνται απόψε στο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού. Έχουν δοθεί

οδηγίες για τον άμεσο τερματισμό τους και την τήρηση της πάγιας οδηγίας να μην εκτελούνται έργα βελτίωσης δρόμων Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή».

Εκφράζω τη λύπη μου για την ταλαιπωρία του κοινού λόγω των εργασιών που διενεργούνται απόψε στο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού. Έχουν δοθεί οδηγίες για τον άμεσο τερματισμό τους και την τήρηση της πάγιας οδηγίας να μην εκτελούνται έργα βελτίωσης δρόμων Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

— Vassiliki Anastassiadou (@VAnastassiadou) June 22, 2018

Να θυμίσουμε ότι σε προηγούμενη ανακοίνωση το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανέφερε ότι, από τη Δευτέρα 18/6/2018 μέχρι την Τρίτη 3/7/2018, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 19:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, τμηματικά από τον κόμβο του Γ.Σ.Π μέχρι την Αλάμπρα.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνον, σε τμήματα μήκους 1000μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα.

Από την ανακοίνωση φαίνεται ότι μόνο Σάββατο και Κυριακή δεν θα διεξάγονταν έργα, όμως με την παρέμβαση της Υπουργού αλλάζει και εντάσσεται και η Παρασκευή στις μέρες που δεν θα εκτελούνται.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τρίτη (3/7).

Πάντως, την δυσαρέσκειά του εξέφρασε με γραπτό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ψέγοντας το Τμήμα Δημοσίων Έργων και κατηγορώντας το για ανεπάρκεια.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Απαράδεκτο να ταλαιπωρείται ο Πολίτης από ανεπάρκεια του τμήματος δημοσίων έργων. Ποσό δύσκολο να σκεφτούν ότι δεν κλείνεις Παρασκευή βράδυ λωρίδες στον δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού Καλοκαίρι καιρό, που όλη σχεδόν η Λευκωσία εκδράμει στις παραλίες;»

Απαράδεκτο να ταλαιπωρείται ο Πολίτης από ανεπάρκεια του τμήματος δημοσίων έργων. Ποσό δύσκολο να σκεφτούν ότι δεν κλείνεις Παρασκευή βράδυ λωρίδες στον δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού Καλοκαίρι καιρό, που όλη σχεδόν η Λευκωσία εκδράμει στις παραλίες; #Cyprus pic.twitter.com/tEO0TouYiY

— Averof Neofytou (@AverofCY) June 22, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα