Παραθεριστικές κατοικίες σε ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές της Πάφου

Έξι εξοχικές κατοικίες, ιδανικές για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate

Το μεγάλο ενδιαφέρον και η αυξημένη ζήτηση για αγορά παραθεριστικών κατοικιών, είτε δίπλα στη θάλασσα είτε στο βουνό, έχουν ωθήσει την Altamira Real Estate να διαθέσει προς πώληση έξι οικίες σε ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές της επαρχίας Πάφου.

Τα ακίνητα που εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, διατίθενται σε τιμές ευκαιρίας που αρχίζουν από €170.000.

Οι κατοικίες προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες της επαρχίας, ενώ βρίσκονται σε περιοχές που προσφέρουν όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις. Πρόσθετο πλεονέκτημα και των έξι κατοικιών είναι το γεγονός ότι εξαιρούνται της καταβολής Φ.Π.Α..

Δεδομένου ότι τα εν λόγω ακίνητα βρίσκονται σε περιοχές που διαχρονικά προσελκύουν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού ντόπιων αλλά και ξένων επισκεπτών, θεωρούνται ιδανικά για χρήση ως εξοχική κατοικία, τόσο για σκοπούς ιδιοκατοίκησης, όσο και βραχυπρόθεσμης ή/και μακροπρόθεσμης ενοικίασης μέσω γνωστών διαδικτυακών πλατφορμών, όπως το AirBnB και το Booking.

Μπορούν επίσης, να αξιοποιηθούν για χρήση ως μόνιμη κατοικία από πολυμελείς οικογένειας καθώς και νεαρά ζευγάρια τα οποία δύνανται να επωφεληθούν από το αναθεωρημένο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών Περιοχών. Μέσω του εν λόγω Σχεδίου, οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν οικονομική ενίσχυση, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Δύο μεζονέτες στο καταπράσινο χωριό Λυσός

Στο γραφικό χωριό Λυσός στην ορεινή Πάφο, εντοπίζονται δύο μεζονέτες δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων, οι οποίες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €180.000 και €190.000 αντίστοιχα. Έχουν εμβαδόν 140 τ.μ. και 155 τ.μ. αντίστοιχα, διαθέτουν ευρύχωρες βεράντες και όμορφα διαμορφωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες για πολυμελείς οικογένειες ή μεγάλες παρέες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μία εκ των δύο οικιών διαθέτει μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με πισίνα και βοηθητικό κτήριο.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από τις παραλίες και την τουριστική περιοχή Πόλης Χρυσοχούς, ενώ είναι κοντά στο γνωστό ξενοδοχείο Paradisos Hills Hotel &Retreat, τα όμορφα χωριά της επαρχίας, καθώς επίσης σε μονοπάτια της φύσης και καταρράχτες.

Διώροφη κατοικία με μεγάλη αυλή στον Κάθηκα

Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία της κοινότητας Κάθηκα ξεχωρίζει διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €170.000. Το ακίνητο, με εμβαδόν 128 τ.μ., βρίσκεται κοντά σε μονοπάτια της φύσης, ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά από την Πέγεια και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Είναι σε άριστη κατάσταση και διαθέτει ευρύχωρους και άνετους χώρους, βεράντες, μεγάλη αυλή με πέργολα και χώρο στάθμευσης.

Έπαυλη με πισίνα κοντά στο “Secret Valley Golf Course”

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate εντοπίσαμε ακόμη, ετοιμοπαράδοτη έπαυλη με μεγάλη πισίνα, στην κοινότητα Κουκλιών, η οποία βρίσκεται εντός τεμαχίου γης, έκτασης 1.233 τ.μ. και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €320.000.

Η κατοικία, με θέα τη θάλασσα και το βουνό, βρίσκεται στην περιοχή Secret Valley Golf Course, σε ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από πολυτελείς επαύλεις, ενώ απέχει μόλις μερικά λεπτά από την Πέτρα του Ρωμιού, τις όμορφες παραλίες της επαρχίας καθώς και τον αερολιμένα Πάφου. Διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους, ενώ αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνια, μεγάλη αυλή και βεράντες.

Αργάκα: Μεζονέτες σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα

Επιπρόσθετα, στην κοινότητα Αργάκας και σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από την παραλία, εντοπίσαμε δύο διώροφες μεζονέτες στην τιμή των €125.000 και €115.000 αντίστοιχα. Βρίσκονται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή Λατσιού και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Το εμβαδόν εσωτερικών τους χώρων κυμαίνεται γύρω στα 87 τ.μ. η κάθε μία, ενώ διαθέτουν και μεγάλες βεράντες. Είναι κενές και κατάλληλες για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με καλή απόδοση.

Υποβολή προσφορών

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραθεριστικές, Πάφου,paratheristikes, pafou