Παράταση υποβολής αιτήσεων για τον Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα τον καρκίνο

Μέχρι τις 15 Απριλίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό καλλιτεχνικής δημιουργίας (τραγούδι, εικαστικά, έκθεση ιδεών) με θέμα «Ο καρκίνος μέσα από τα μάτια μου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων, λυκείων και τεχνικών σχολών με στόχο την υποβολή δημιουργικών ιδεών σχετικά με την ασθένεια του καρκίνου, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης

και ευαισθητοποίησης του κοινού και ιδιαίτερα των νέων για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου.

Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν τις ιδέες τους ατομικά ή ομαδικά, για σύνθεση τραγουδιού (στίχοι και μουσική), εικαστική δημιουργία ή έκθεση ιδεών (δοκίμιο 500 λέξεων). Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει χρηματικά έπαθλα για κάθε κατηγορία (ξεχωριστά για μαθητές γυμνασίου και λυκείου), ως εξής: €300 (Πρώτο βραβείο), €200 (Δεύτερο βραβείο) και €100 (Τρίτο βραβείο).

Τελευταία ημερομηνία παράδοσης των συμμετοχών είναι η Παρασκευή 15 Απριλίου 2022.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στη διεύθυνση Λεωφ. Νίκανδρου Παπαμηνά 15, 2032 Στρόβολος, Λευκωσία (πίσω από το νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας), προς την κ. Νεκταρία Παπαδοπούλου, τηλ. 22210858 ή 95119565.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/worldcancerdaycyprus, όπως και στα τηλέφωνα 22345444 και 96500159 (κ. Μαρίνα Κάφουρου).

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), τον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή, τον Αντικαρκινικό  Σύνδεσμο Κύπρου, την Europa Donna Κύπρου, το Europa Uomo Κύπρου, το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υπουργείου Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράταση, Μαθητικό Διαγωνισμό,paratasi, mathitiko diagonismo