Παράταση παίρνει η απόφαση της Αλληλεγγύης για τις Ευρωεκλογές

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του Κινήματος Αλληλεγγύη με αντικείμενο τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive, στην συνεδρίαση που άρχισε στις 17:30 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:00, δεν λήφθηκαν τελικές αποφάσεις από Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης, κάτι που θα γίνει σε επόμενη συνεδρία.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Κινήματος Αλληλεγγύη συνήλθε σήμερα το απόγευμα στη Λάρνακα

με αντικείμενο τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Το Εκτελεστικό Γραφείο ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Κινήματος, Ελένη Θεοχάρους για τις τελευταίες εξελίξεις στις μέχρι σήμερα διαβουλεύσεις με τις πολιτικές δυνάμεις του πατριωτικού ενδιάμεσου χώρου.

Το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδότησε την Πρόεδρο να διευκρινίσει ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν προ της διαμόρφωσης της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που καταστατικά πρέπει να υποβληθεί ενώπιον της Πολιτικής Επιτροπής για σκοπούς λήψης τελικής απόφασης.

Να θυμίσουμε ότι η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ Ελένη Θεοχάρους, συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, στα Κεντρικά Γραφεία της Αλληλεγγύης στην Λευκωσία.

Επίσης, συνάντηση είχαν το βράδυ της Πέμπτης (6/12) οι πρόεδροι της ΕΔΕΚ και της Αλληλεγγύης, Μαρίνος Σιζόπουλος και Ελένη Θεοχάρους, αντίστοιχα, η οποία κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράταση, Αλληλεγγύης, Ευρωεκλογές,paratasi, allilengyis, evroekloges