Παραμυθένιος γάμος για την κόρη του Μπιλ Γκέιτς με πάμπλουτο Αιγύπτιο

Η Τζένιφερ Γκέιτς παντρεύεται με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νάγιελ Νάσσαρ και ετοιμάζουν διήμερο εορτασμό στη φάρμα της οικογένειας Γκέιτς στη Νέα Υόρκη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ετοιμάσει ένα διήμερο εορτασμό για τον γάμο του στην παραμυθένια φάρμα στο Westchester County. 

Συγκεκριμένα, η τελετή και η δεξίωση θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

width="50">

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Jennifer Katharine (@jenniferkgates)

Σύμφωνα με το αμερικανικό «People», οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πολλοί, καθώς το παρών θα δώσουν όχι μόνο οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, αλλά και συνεργάτες των ισχυρών και πλούσιων γονιών τους. Ο Nayel Nassar προέρχεται και εκείνος από οικογένεια εκατομμυριούχων και το ζευγάρι είναι έτοιμο να ενώσει την περιουσία του.

Οι δυο τους λατρεύουν να κάνουν ταξίδια, ενώ μοιράζονται την ίδια αγάπη για την ιππασία και τα χιόνια. 

Αν και ο Nayel Nassar γεννήθηκε στο Chicago της Αμερικής, μεγάλωσε στο Κουβέιτ, όπου οι γονείς του διατηρούν αρχιτεκτονικό γραφείο. Επέστρεψε στην Αμερική το 2009.

Ο Nayel λατρεύει την ιππασία και συγκαταλέγεται στους κορυφαίος ιππείς. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αίγυπτο. Ξεκίνησε το άθλημα σε ηλικία 5 ετών και είχε ήδη ξεχωρίσει σε ηλικία 10 ετών. Έχει διακριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013, του 2014 και του 2017. Ακόμη, έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, δίνοντας στην Αίγυπτο την ευκαιρία να έχει συμμετοχή στο άθλημα για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια.

Η Τζένιφερ Γκέιτς και ο Nayel Nassar αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο του Stanford, εκείνη με πτυχίο στην Βιολογία και εκείνος με πτυχίο στα Οικονομικά.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Jennifer Katharine (@jenniferkgates)

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του στα social media τον Φεβρουάριο του 2017, σχεδόν ένα μήνα μετά το πρώτο τους ραντεβού. 

Η 25χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς και ο 30χρονος Nayel ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2020, με μία φωτογραφία τους στο Instagram

Υπενθυμίζεται πως η Τζένιφερ είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά που απέκτησε ο Μπιλ Γκέιτς με την Μελίντα Γκέιτς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Παραμυθένιος, Μπιλ Γκέιτς, Αιγύπτιο,paramythenios, bil gkeits, aigyptio