Παραμονή Χριστουγέννων: Πώς θα είναι ο καιρός

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ορεινές και αρκετές ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως

συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά και ηµιορεινά θα χιονίσει. Μέχρι το απόγευµα τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών αλλά σύντοµα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα