Παραμένει αγνοούμενη Ελληνίδα ηθοποιός μετά την πυρκαγιά

Καμία πρόοδος ως προς το που βρίσκεται η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης δεν έχει υπάρξει από χθες.

Η φωτογραφία της Χρύσας τοποθετήθηκε χθες το μεσημέρι στην ιστοσελίδα καταγραφής αγνοουμένων και λίγο αργότερα προστέθηκε και του άντρα της.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο η ηθοποιός και ο άντρας της βρίσκονταν στο εξοχικό τους στο Μάτι αυτές τις μέρες και σύμφωνα με διάφορες πηγές ετοιμάζονταν να πάνε στην Άνδρο. Λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά ετοίμαζαν τα πράγματά τους για να ταξιδέψουν αύριο Πέμπτη. Κάποια στιγμή, καθώς όδευαν προς το αυτοκίνητό τους, είδαν

ότι πλησίαζε επικίνδυνα η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τη μητέρα του Δημήτρη που μίλησε στο iefimerida, ο γιος της και η Χρύσα Σπηλιώτη επικοινώνησαν τελευταία φορά μαζί της στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας. Ήταν η στιγμή που επιβιβάζονταν για να φύγουν μακριά από τη φωτιά.

Χθες πάντως, το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο σε σημείο μακριά από το σπίτι τους, κοντά στην περιοχή που βρέθηκαν οι 26 νεκροί, χωρίς ευτυχώς να είναι και οι ίδιοι μέσα. Αυτό σημαίνει ότι βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν με τα πόδια προς κάποια κατεύθυνση για να σωθούν.

Την ίδια στιγμή συνάδελφοι και φίλοι της Χρύσας κάνουν αναρτήσεις αναζητώντας κι εκείνοι την ηθοποιό. Ο θεατρικός δάσκαλος και ηθοποιός Ευδόκιμος Τσολακίδης έγραψε: «Ρε παιδια συγνώμη για τον πανικό αλλα κοντεύω να τρελαθώ. Ξέρει κανείς κάτι για την Χρύσα Σπηλιώτη; Είμαι μακριά και δεν έχω επαφή και μόλις τώρα έμαθα ότι αγνοείται και πάει να μου στρίψει. Συγγνώμη για τον πανικό… περιμένω με αγωνία.»

Keywords
Αναζητήσεις
αγνοουμενη ελληνιδα ηθοποιος
Τυχαία Θέματα