Παραλίγο τραγωδία με δύο άντρες που έκαναν kitesurfing στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν ναυαγοσώστες στη θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού μετά από περιστατικά με άντρες που κινδύνεψαν, ενώ έκαναν kitesurfing.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, «σε δύο νέα περιστατικά ανταποκρίθηκαν σήμερα οι ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 9 ( ΚΟΤ). Συγκεκριμένα γύρω  στις 5 το απόγευμα άντρας που έκανε kitesurfing ζήτησε βοήθεια. Άμεσα οι ναυαγοσώστες μας με τη συνδρομή του σκάφους έβγαλαν τον άντρα στην στεριά.

Αμέσως

μετά οι ναυαγοσώστες είδαν άντρα να είναι κάτω από το kitesurfing και να παρασύρεται από τον αέρα. Αφού τον προσέγγισαν τον μετέφεραν στην στεριά.  Ο συγκεκριμένος άντρας ήταν εξαντλημένος και η επέμβαση των ναυαγοσωστών μας ήταν σωτήρια».

Στην ανάρτηση αναφέρουν ότι «ως ναυαγοσωστική μονάδα Λεμεσού κάνουμε έκκληση σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα ζητήσουμε συνάντηση τόσο με τη Λιμενική Αστυνομία όσο και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς γιατί θα πρέπει να μπουν κάποιοι κανόνες, ειδάλλως θα θρηνήσουμε θύματα».

Διαβάστε επίσης: Υποβρύχιες εργασίες στο αρχαίο λιμάνι Αμαθούντας

Keywords
Τυχαία Θέματα