Παραλίγο δράμα για τη Γιουνάιτεντ

Στον 4ο γύρο του League Cup συνεχίζουν Τσέλσι (7-1 την Γκρίμσμπι) και Λίβερπουλ (0-2 την ΜΚΝ), με τη Γιουνάιτεντ να χρειάζεται τα πέναλτι (5-3) για να αποκλείσει τη Ρότσντεϊλ.

Είχαν κάνει μεγάλο rotation, αλλά αυτό δεν απέτρεψε Τσελσι και Λίβερπουλ από το να περάσουν εύκολο βράδυ στον 3ο γύρο του League Cup

και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πιο εντυπωσιακό ήταν αυτό που έκαναν οι Μπλε, οι οποίοι διέλυσαν 7-1 την Γκρίμσμπι. Μπάρκλεϊ (4΄), Μπατσουαγί (7', 86'), Πεδρο (43' πεν.), Ζουμά (56'), Ρις (82') και Χάντσον-Οντόι (89') έδωσαν διάσταση θριάμβου στην πρόκριση. Για τη Λίβερπουλ οι Μίλνερ (41'), Χούφερ (69') καθάρισαν το βράδυ (0-2) εκτός έδρας κόντρα στη Μίλτον Κέινς Ντονς.

Το χειρότερο πήγε να το πάθει όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αν και προηγήθηκε με τον Γκρίνγουντ (68'), ισοφαρίστηκε από τη Ρότσντεϊλ (76') με γκολ του 16χρονου Μάθεσον και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί τουλάχιστον το έσωσαν με 5-3 οι Κόκκινοι Διάβολοι, που εξακολουθούν να προβληματίζουν. Τελικά εκείνη που την πάτησε, ήταν η Γουέστ Χαμ, που όχι μόνο έμεινε εκτός, αλλά ηττήθηκε με το ασήκωτο 4-0 από την Οξφορντ. Αποκλεισμός και για την Μπόρνμουθ από την Μπέρτον (2-0), ενώ η Γουλβς χρειάστηκε επίσης τα πέναλτι για να αφήσει πίσω της τη Ρέντινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα