Παραιτήθηκε ο Μιχαήλ από την ΕΔΥ λόγω των επικρίσεων για το βιογραφικό του

Επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη απέστειλε ο Μιχάλης Μιχαήλ, ο οποίος διορίστηκε χθες από τον Πρόεδρο ως μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ).

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το βιογραφικό του κ. Μιχαήλ, υπήρξαν αρκετές επικρίσεις από πολίτες προς το πρόσωπο του σχετικά με την γνησιότητα των πανεπιστημιακών του τίτλων.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive ο κ. Μιχαήλ έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί μετά από επικοινωνία

που είχε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο Πρόεδρος έκανε αποδεκτή την παραίτηση και θα προχωρήσει το συντομότερο δυνατό σε διορισμό άλλου προσώπου.

Ο ίδιος προτίθεται να προχωρήσει σε δημοσιογραφική διάσκεψη για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό που δημιουργήθηκε με το βιογραφικό του και το όνομα του.

Αυτούσια η επιστολή του 

Έντιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας. Οι λόγοι παραίτησης μου είναι καθαρά από σεβασμό προς το πρόσωπο σας και με απώτερο σκοπό την πολιτική σας προστασία. Έχουν γραφτεί τόσα ανυπόστατα και αναληθή πράγματα εναντιον μου, τα οποία θίγουν τα επαγγελματικά μου προσόντα και την επαγγελματική μου καριέρα. Δυστυχώς δεν μου αφήνουν άλλο περιθώριο από το να προβώ στην παραίτηση μου. Επιφυλάσσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου.  Να είστε βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα συγκαλέσω δημοσιογραφική διάσκεψη με απώτερο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας προς το πρόσωπο μου και συνάμα τη δικαίωση της επιλογής σας.

Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελείτε.

Με εκτίμηση,

Μιχαλάκης Μιχαήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραιτήθηκε, Μιχαήλ, ΕΔΥ,paraitithike, michail, edy