Παραίνεση Παμποριδη για διεξαγωγή εκλογών στον ΔΗΣΥ

Στο βήμα της συνεδρίας του διευρυμένου πολιτικoύ γραφείου του ΔΗΣΥ ανέβηκε ο πρώην Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν θα μου αφαιρέσει κανένας το λόγο να μιλήσω ελεύθερα όποτε θέλω και όπως νομίζω. Εύχομαι οι νοοτροπίες τα εν οίκω μη εν δήμω να εκλείψουν.  Δεν μπορεί ο ΔΗΣΥ να έχει πόρτες κλειστές είναι το κόμμα των νοικοκυρέων. Οι Συναγερμικοί είναι θυμωμένοι μαζί μας κύριε πρόεδρε. Η επικοινωνία είναι το ανάθεμα, έχουμε χάσει την ουσία».

Συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «δεν με ενδιαφέρει αν το ΕΛΑΜ

έχει 8%. Παλιά ξέραμε γιατί ήμασταν πρωτοπόροι, σήμερα δεν ξέρουμε. Είχαμε ελληνικές σημαίες στα αυτοκίνητα μας και σήμερα βλέπεις ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ με ελληνικές σημαίες και μας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού».

Επεσήμανε ότι «το κόμμα πρέπει να αποτελεί πυξίδα της κυβέρνησης. Το κόμμα πρέπει να αποτελεί πυξίδα της κυβέρνησης. Υπάρχει ανάγκη για ιδεολογική επανατοποθέτηση. Η παραίνεση μου να πάμε σε εκλογές δεν αφορά αμφισβήτηση προς το πρόσωπο σας. Δεν είχα ποτέ αξίωμα στον ΔΗΣΥ».

Προηγουμένως, στην πρώτη σειρά μετέφερε τον Γιώργο Παμπορίδη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά την έναρξη του διευρυμένου πολιτικού γραφείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα