«Παραδίδετε χάος, η χειρότερη και καταστροφικότερη διοίκηση όλων των εποχών»

Ανήμπορος να τραβήξει φρένο στον κατήφορο, ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τη Δόξα στο Μακάρειο και συμπλήρωσε τέσσερις συναπτές αγωνιστικές με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή απέχοντας πλέον μόλις τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του απ' ευθείας υποβιβασμού.

Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου, Γιάννης Ιωάννου, με ανάρτησή του κάλεσε τον Πρόδρομο Πετρίδη και τη διοίκησή του σε παραίτηση και πρότεινε μέσω μιας προσωρινής νέας διοίκησης να μεταβεί η εταιρεία στο μοντέλο

ενός επενδυτή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Σπίτι σας απόψε φίλε Προδρομε με όλη μου την αγάπη. Παραδίδετε χάος δυστυχώς. Οικονομικό και αγωνιστικό. Η διαδοχή κατάσταση έστω και αν είναι προσωρινή θα ηρεμήσει λίγο τα πράγματα και πρέπει να πάμε σε μόνιμη λύση ενός επενδυτή.

Να φύγουν και αλλά παλτά και αδιάφοροι και να στηριχτούμε σε αυτούς που έρχονται με τις ευλογίες του προπονητή και σε κάποιους περισσότερο φιλότιμους.

Παρακολουθώ τη ομάδα για πενήντα τόσα χρόνια. Η χειρότερη κατάσταση που βρέθηκε ποτέ ο ΑΠΟΕΛ μας. Τα εφτά συνεχόμενα και οι ευρωπαϊκές πορείες πάνε στράφι και όσο δεν παραιτείται η διοίκηση υπογράφει με τη παραμονή της το τίτλο της χειρότερης και καταστροφικότερης διοίκησης όλων των εποχών».

Σπίτι σας απόψε φίλε Προδρομε με όλη μου τη αγάπη.Παραδίδετε χάος δυστυχώς.Οικονομικό και αγωνιστικό.Η διαδοχή κατάσταση...

Δημοσιεύτηκε από Yiannis Ioannou στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραδίδετε,paradidete