Παραχώρηση ετήσιας προσαύξησης και ΑΤΑ μεταξύ Εθνικής και ΣΥΠΕΤΕ

Ευχαριστήρια στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, Μ. Στρατόπουλο εξέφρασε με επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος(Κύπρου),για τις προσπάθειες του για καταβολή της  Ετήσιας Προσαύξησης και ΑΤΑ για το 2019 οι οποίες και καρποφόρησαν.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της

Σ.ΥΠ.Ε.Τ.Ε. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Μ. Στρατόπουλο, για τις προσπάθειες/ενέργειές του για καταβολή της  Ετήσιας Προσαύξησης και ΑΤΑ για το 2019 οι οποίες και καρποφόρησαν.

Μετά την αποστολή της χθεσινής μας εγκυκλίου, μας δόθηκε τηλεφωνική διαβεβαίωση ότι εντός των επόμενων 1-2 ημερών θα υπάρξει θετική κατάληξη, όπως και έγινε.

Γνωρίζετε ΟΛΟΙ, παρά πολύ καλά (σε αντίθεση με κάποιους που εμφανίζονται σήμερα ως προστάτες), πόσες ενέργειες και πόσες διαβουλεύσεις εκ μέρους της Σ.ΥΠ.Ε.Τ.Ε. προηγήθηκαν της παραχώρησης των προσαυξήσεων και ΑΤΑ. Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις μας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ήταν σε όλους γνωστές από τις ενημερώσεις που πραγματοποιήθηκαν και στις οποίες λάμβαναν μέρος και μέλη της ΕΤΥΚ.

Η Σ.ΥΠ.Ε.Τ.Ε. θα εξακολουθήσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών της και του προσωπικού με οποιονδήποτε εργοδότη, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Σύντομα ορισμένοι θα αντιληφθούν πόσο τους εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι «προστάτες», με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Προς επιβεβαίωση τούτου, ας ρωτήσουν παλαιότερους συναδέλφους του τραπεζικού χώρου οι οποίοι σήμερα κλαίνε και οδύρονται επειδή τους εμπιστεύτηκαν.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα