Παπουτσάκη: Η μητρότητα και οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Σε συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε εβδομαδιαίο περιοδικό της Ελλάδας μίλησε για την μητρότητα και τις δυσκολίες που είχε στην εγκυμοσύνη της.

«Αρρώστησα κάποια στιγμή αρκετά, μετά δυσκολεύτηκα γιατί γέννησα νωρίτερα μας φόβισαν και για κάποια πράγματα στο μαιευτήριο αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Μετά ο Μάξιμος είχε παλινδρομήσεις, κολικούς και τα είχε όλα έντονα, σε συνδυασμό

με το ότι είναι πολύ έντονος χαραχτήρας. Ήταν μια πολύ δύσκολη φάση και εγώ αισθανόμουν ότι είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί που ήθελε να πει πράγματα και δε μπορούσε, κι αυτό τον εκνεύριζε».

Και συνέχισε: «Για κάποιο λόγο ήμουν απίστευτα ήρεμη σε όλη αυτήν τη διαδικασία και νομίζω ότι βοήθησε και τον Μάξιμο αυτό. Δεν θυμάμαι ποτέ να ύψωσα την φωνή μου»

Παράλληλα, εξηγεί πως παρά τα όσα κι αν αντιμετωπίζει δεν ξεσπάει σε άλλους και αυτό της στοιχίζει, καθώς έχει πολλά ψυχοσωματικά. «Γενικά δεν ξεσπάω στους άλλους, μόνο στον εαυτό μου και γι’ αυτό έχω τόσα πολλά ψυχοσωματικά. Το στομάχι μου το ξέρει, ζορίζεται πάρα πολύ. Γιατί δεν θέλω να γίνομαι φορτική, να γκρινιάζω και να μεταφέρω στους άλλους αυτό που περνάω. Μόνο με τη μαμά μου μερικές φορές γίνομαι πιο έντονη. Γενικά δε μου αρέσουν οι εντάσεις και η κακοτροπία».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι δεν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί καθώς με τον Μάξιμο έχει αρχίσει να περνάει πολύ ωραία και οι δύσκολες φάσεις έχουν περάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα