Παπασταύρου: Με το πρώτο το αεροπλάνο...

Η στέψη της Ομόνοιας σε πρωταθλήτρια για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 αποτελεί αναμφισβήτητα μια προσωπική δικαίωση για τον Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος προ τριετίας αποφάσισε να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Μετά το πέρας των αναμετρήσεων σε Αρένα και Τσίρειο, ο ομογενής επιχειρηματίας μοίρασε μέσω βιντεοκλήσης τα συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και ιθύνοντες της ομάδας, προφανώς ωστόσο δεν θα αρκεστεί στα πανηγύρια μέσω τεχνολογίας.

Ο ισχυρός άντρας της

Ομόνοιας έχει δρομολογήσει ήδη τις εξελίξεις, προκειμένου να μεταβεί έγκαιρα στην Κύπρο, προκειμένου να δώσει το παρών στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα που πλέον έχει προσλάβει χαρακτήρα φιέστας πρωταθλήματος για τους «πρασίνους».

Το πιθανότερο μάλιστα είναι η άφιξή του να λάβει χώρα αρκετές μέρες πριν την ερχόμενη Δευτέρα και αναμένεται πως η παρουσία του θα δρομολογήσει εξελίξεις τόσο στην επισημοποίηση της παραμονής του Χένινγκ Μπεργκ και του Νεόφυτου Λάρκου όσο και στον προγραμματισμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που συνοδεύεται από ακόμη πιο μεγάλες προκλήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα