Παπασταθόπουλος: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (19/8, 22:00) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν καλύτεροι σε σχέση με τα ματς κόντρα στην Λουντογκόρετς και έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Αν είναι κομβικό

παιχνίδι για την πρόκριση:

"Σίγουρα είναι δύο παιχνίδια, αλλά το πρώτο στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε το φαβορί, με τη βοήθεια του κόσμου. Πιστεύω να παρουσιστούμε πολύ καλύτεροι αύριο και να πάρουμε το προβάδισμα".

Για το αν είναι επικίδυνο το έργο με δεδομένες αλλαγές στην άμυνα:

"Καταρχάς να δούμε τις επιλογές προπονητή για την 11άδα. Τις τελευταίες 45 μέρες έχουμε δουλέψει όλα τα παιδιά. Το ποιος θα είναι στην 11άδα και ποιος στην άμυνα θα αποφασιστεί απ' τον προπονητή, αλλά όποιος ποδοσφαιριστής είναι εδώ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο 100%".

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα για να αντιδράσει:

"Σίγουρα το πιστεύω και γι' αυτό είμαι εδώ. Θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Αναλύσαμε πολλά πράγματα μέσα στην εβδομάδα, αύριο θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά, υπήρξε κάτι που με κράτησε 15 μέρες πίσω. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Ένα όνομα σαν και μένα ένας παίκτης σαν και μένα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω, για να βοηθήσει την ομάδα".

Αν έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα απουσιών που υπήρχαν με τη Λουντογκόρετς:

"Είναι κάτι που έχει ξεπεραστεί. Το ότι υπήρχαν απουσίες δεν είναι δικαιολογία. Αν θέλουμε στο μυαλό μας να είμαστε πετυχημένοι δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες. Η ομάδα είναι πολύ πιο πλήρης, απέναντι σε μία καλή ομάδα που πρέπει να τη σεβαστούμε, θα πάμε πολύ καλύτερα και πιστεύω θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση".

Αν δημιουργείται αίσθηση ανωτερότητας:

"Ναι μεν εμείς κάποιοι παίκτες είμαστε πιο έμπειροι. Πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα στον Ολυμπιακό, ώστε να βοηθήσουμε και τους νέους. Δεν υπάρχει χαλαρώτητα, δεν βλέπουμε με υπεροψία τη Σλόβαν. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, πρέπει να τη σεβαστούμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε το παιχνίδι. Με τη βελτίωση μας και τη βοήθεια του κόσμου θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί".

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα