Παπαδόπουλος:Επιβάλλεται μια Νέα Στρατηγική για τον τόπο μας

Ανακοίνωση εξέδωσε το προεκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλο σχετικά με τη Νέα Στρατηγική εξηγώντας την ανάγκη υιοθέτησής της.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Συνεχίζει να προκαλεί ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, με τις απαράδεκτες και δημόσια ευθυγραμμισμένες θέσεις του, με την Τουρκία. Αυτή τη φορά ο κ. Ακιντζί έκανε λόγο για απαρχαιωμένες προσεγγίσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς, ισχυριζόμενος ότι «δεν υπάρχουν πλέον εγκλωβισμένοι» και ότι «γι’ αυτό το λόγο δεν θεωρεί λάθος την ανάγκη

νέας κατανόησης για την ερμηνεία’ της Γ’ Βιέννης».

Το Εκλογικό Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου καταδικάζει τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Ακιντζί και, επιπρόσθετα, διερωτάται:

1. Τι έχει να πει στον λαό ο κ. Αναστασιάδης που διαφήμιζε διεθνώς το «κοινό όραμά του με τον Μουσταφά Ακιντζί»;

2. Τι έχει να πει στο λαό ο κ. Αναστασιάδης που καλλιεργούσε ψευδαισθήσεις για συνεννόηση με τον δήθεν «διαλλακτικό» Ακιντζί;

Δυστυχώς, οι κύριοι Νίκος Αναστασιάδης, Αβέρωφ Νεοφύτου, Άντρος Κυπριανού και Σταύρος Μαλάς, με τη στάση τους τα τελευταία χρόνια, συνέβαλαν στη δημιουργία μιας επίπλαστης εικόνας για τον κ. Ακιντζί, η οποία αξιοποιήθηκε από την Τουρκία στην προσπάθεια της για διεθνή αναβάθμιση του ψευδοκράτους.

Οι κύπριοι πολίτες αντιλαμβάνονται καθημερινά ότι επιβάλλεται πλέον, μια Νέα Στρατηγική για τον τόπο μας. Η Νέα Στρατηγική που προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος και που προνοεί μεταξύ άλλων συγκεκριμένα μέτρα για αποδόμηση του ψευδοκράτους και του κατοχικού ηγέτη και για τη δημιουργία πολιτικού, οικονομικού και διπλωματικού κόστους στην τουρκική πλευρά ευρύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα