Παπαδόπουλος: Να παραιτηθεί ο Συλλούρης–Βολές για τη διακοπή του προγράμματος

Στις Τομές στα Γεγονότα φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίντεο – ντοκιμαντέρ που πρωταγωνιστεί ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης.

Αρχικά τόνισε ότι το ΔΗΚΟ οφείλει να επιμείνει στην παραίτηση του κυρίου Συλλούρη, καθώς προκύπτει συνταγματικό κόλλημα. Πρόσθεσε ότι εγείρονται ερωτήματα για το πώς θα λειτουργήσει η Βουλή,

πως θα λειτουργεί η πολιτεία όταν θα απουσιάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Αν όπως δηλώνει έχει πάρει τις αποφάσεις του, το καλύτερο για τον ίδιο και το θεσμό  που κατέχει να ανακοινώσει αυτές τις αποφάσεις. Δεν πρέπει να επιτρέψει στη διάβρωση του θεσμού και την έλλειψη εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης στο θεσμό της Βουλής των Αντιπροσώπων».

Επιπρόσθετα τόνισε ότι η Βουλή θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατα ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με το επενδυτικό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη διακοπή του επενδυτικού προγράμματος. «Είχαμε μια Κυβέρνηση η οποία έπαιζε κρυφτούλι με τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τα χρυσά διαβατήρια».

Επεσήμανε ότι υπάρχει παραδοχή από την κυβέρνηση ότι δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα. «Αντί η Κυβέρνηση να εκδιώξει  αυτούς που καταχράστηκαν το πρόγραμμα, τιμωρεί ολόκληρη την κοινωνία».

Τέλος ανέφερε ότι η διακοπή του Προγράμματος θα προκαλέσει καταστροφικές συνέπειες  για την Κυπριακή Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη: 

Τι συμβαίνει σε περίπτωση παραίτησης του Προέδρου της Βουλής

Keywords
Τυχαία Θέματα