Παπαδόπουλος και Λιλλήκας σφάχτηκαν στο twitter – «Ντροπή σου»

Πρωτοφανής διαδικτυακός καυγάς ξέσπασε στο twitter ανάμεσα σε Νικόλα Παπαδόπουλο και Γιώργο Λιλλήκα, με αλληλοκατηγορίες και χαρακτηρισμούς.

Αφορμή για να ξεσπάσει η άγρια κόντρα ανάμεσα σε ΔΗΚΟ και Συμμαχία Πολιτών αποτέλεσε συνέντευξη του Γιώργου Λιλλήκα στην εφημερίδα «Αλήθεια».

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιλλήκας, δήλωσε στην συνέντευξη του ότι ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ

υποσκάπτουν το ΓεΣΥ.

Η σχετική δήλωση έφερε την πρώτη αντίδραση από πλευράς Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος έγραψε: «Ο Δούρειος Ίππος του Ν. Αναστασιάδη στις τελευταίες προεδρικές εκλογές θέλει να δώσει μαθήματα στο ΔΗΚΟ για το ΓΕΣΥ τη στιγμή που έχει υπερψηφίσει όλους τους προϋπολογισμούς του Υπ. Υγείας (σε αντίθεση με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης). Μόνο το NHS μπορεί να τον σώσει...».

Με τον Γιώργο Λιλλήκα να ανταπαντά: «Δεν ανέμενα κάτι καλύτερο από σένα. Τα αποκαλυπτήρια του δούρειου ίππου γίνονται σε κάθε ολομέλεια! Σε κάθε σημαντικό ζήτημα: ΓΕΣΥ, Συνεργατισμός, Τράπεζες, κούρεμα... λειτουργείς σαν το ξύλινο πόδι του Αναστασιάδη που ήθελες να εκλεγεί!! το λόγο τον ξέρεις...! »

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας ορυμαγδός σχολίων και αλληλοκατηγοριών.

Στο χορό του διαδικτυακού καυγά μπήκε πρώτος ο Γ.Γ του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης γράφοντας: «Μέγιστη αλαζονεία να θεωρεί κάποιος την μοναχική μία ψήφο που του απέμεινε στη Βουλή σημαντικότερη των 18, 15, 10, 3 κτλπ. Κάπως έτσι καταλήγεις στο 2%(και αν). Το κόμπλεξ στο Λονδίνο προφέρεται κόμπλεξ».

Με τον Γιώργο Λιλλήκα να ανταπαντά: «Δεν ανέμενα κάτι καλύτερο από σένα. Τα αποκαλυπτήρια του δούρειου ίππου γίνονται σε κάθε ολομέλεια! Σε κάθε σημαντικό ζήτημα: ΓΕΣΥ, Συνεργατισμός, Τράπεζες, κούρεμα... λειτουργείς σαν το ξύλινο πόδι του Αναστασιάδη που ήθελες να εκλεγεί!! το λόγο τον ξέρεις...!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καυγάς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα αφού ο Νικόλας Παπαδόπουλος έγραψε: Η πολιτική ανηθικότητα του Γιώργου Λιλλήκα συνεχίζεται και σήμερα. Τώρα επικαλείται δήθεν ιδιωτική συνομιλία (που δεν έγινε) για να δικαιολογήσει τις ύβρεις του εναντίον του ΔΗΚΟ. Πόσο χαμηλά θα πάει αυτός ο πολιτικός κατήφορος; Και όλα αυτά για 15 λεπτά δημοσιότητας..

Με τον Γ. Λιλλήκα να απαντά: «Απλά ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!»

Δείτε τoυς καυστικούς διαλόγους:

Keywords
Τυχαία Θέματα