Παπαδόπουλος για παραιτηθέντες:Συνεργάζονται με τρίτους για να πλήξουν το ΔΗΚΟ

Για τις μαζικές παραιτήσεις στο ΔΗΚΟ μίλησε στις Τομές στα Γεγονότα ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι την αποχώρηση τους από το ΔΗΚΟ ανακοίνωσαν οι Βουλευτές Γεώργιος Προκοπίου, Άγγελος Βότσης και Μαρίνος Μουσιούττας, ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Αλέκος Τρυφωνίδης και το πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ

Χρίστος Τσίγκης.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι άλλοι έχουν βάλει τις προσωπικές ατζέντες πάνω από το κόμμα. Εξέφρασε τη θλίψη του τονίζοντας ότι «πρώην στελέχη του κόμματος επέλεξαν να κάνουν αποστασία, να προδώσουν τον κόσμο του ΔΗΚΟ που τους στήριζε τόσα χρόνια και επέλεξαν να το κάνουν όταν τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας βρίσκονται μέσα στην ΑΟΖ μας, όταν σήμερα είχαμε Εθνικό Συμβούλιο και στις δηλώσεις μου κάλεσα τον κόσμο σε ενότητα. Επέλεξαν να το κάνουν όταν έχουμε μια εκλογική αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή για τη δημαρχία της Αγλαντζιάς».

Εξήγησε ότι «η σπουδή και η χρονική συγκυρία που έχει επιλεγεί γι αυτή την πράξη αποστασίας δεν είναι τυχαία και αυτό που προφανώς τους ενδιαφέρει είναι να εμποδίσουν την προσπάθεια του ΔΗΚΟ την ερχόμενη Κυριακή και καταμαρτυρεί ποιους είναι που εξυπηρετεί αυτή η πράξη προδοσίας απέναντι στον ΔΗΚΟικό κόσμο».

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες περί προσωποκεντρικού κόμματος, απάντησε ότι δεν συμφωνεί, ενώ τους κατηγόρησε ότι συνεργάζονται με τρίτους για να εμποδίσουν την προσπάθεια του ΔΗΚΟ. Συμπλήρωσε ότι «το κόμμα δεν είναι οι καρέκλες, αλλά οι θέσεις του. Το κόμμα δεν είναι οι αποστάτες, αλλά ο κόσμος του, ο οποίος θα τους απαντήσει όπως έχει απαντήσει σε όλες τις προσπάθειες διάσπασης».

Σε ερώτηση για τις κατηγορίες για αντιφάσεις, απάντησε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντίφαση από το να προδίδεις τον κόσμο που σε στήριξε. Κατήγγειλε τους παραιτηθέντες ότι συνεργάζονται με αυτούς που θέλουν να πλήξουν τον κόμμα στις εκλογές στις Αγλαντζιάς και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Τόνισε ότι αυτή την στιγμή βλέπει ο κόσμος του ΔΗΚΟ μια νέα προσπάθεια διάσπασης του κόμματος, η οποία θα αποτύχει, όπως απέτυχαν όλες οι προηγούμενες.  

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαζικές παραιτήσεις στο ΔΗΚΟ – Φεύγουν "πυροβολώντας" (ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ)

Η αντίδραση του ΔΗΚΟ στην «αποστασία» των πέντε:«Όσο το υπονομεύουν,δυναμώνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα