Παπαδόπουλος: "Όταν είδα τα πτώματα..." (ηχητικό)

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και ήταν παρών στο παιχνίδι όπου έγινε η τραγωδία της Θύρα 7 στις 8 Φερβουαρίου του 1981.

Για αυτή την τραγωδία μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και έκανε συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Ήταν η χειρότερη μέρα όλων όσων αγωνιστήκαμε χθες, παρόλο που κερδίσαμε με ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι έχασαν τη ζωή τους 21 παιδιά είναι μέρα μόνο λύπης και προβληματισμού.

Δεν το ξεχάσαμε ποτέ.

-Κάθε χρόνο αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι τα πρόσωπα που είδα εκεί. Πήγα εκεί και είδα τα άψυχα σώματα των παιδιών. Παρόλο που ήταν μελανιασμένοι από τα γεγονότα μας έβλεπαν και ήταν όλο χαρά.

-Ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ. Ήταν μια δύσκολη μέρα για εμάς όσους παίξαμε και δεν θα ξεχαστεί ποτέ.
5 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι έτρεξαν να βγουν έξω και να έρθουν να μας ευχαριστήσουν. Βγαίνοντας έξω είχε σκαλοπάτια και κατεβαίνοντας τα ήταν κλειστές οι πόρτες. Οι πόρτες πάντα άνοιγαν 10 λεπτά πριν το τέλος. Εκεί έγινε το κακό. Τα περισσότερα παιδιά πέθαναν από ασφυξία. Ήταν κάτι συγκλονιστικό και δεν περιγράφεται.

-Μπήκα μέσα σε ένα διάδρομο και είδα τα πτώματα με κάτι σεντόνια λευκά. Είδα 19 λευκά σεντόνια και στη συνέχεια έχασαν τη ζωή τους ακόμα 2. Τα βλέπω στον ύπνο μου και δεν φεύγει από τη μνήμη μου ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα