Πανηγύρισε μια σημαντική νίκη - Σκόραρε πέντε γκολ

Μία σημαντική νίκη πανηγύρισε η Νάπολι, η οποία επικράτησε 5-2 της Λάτσιο για την 32η αγωνιστική της Serie A. Οι παρτενοπέι ανέβηκαν στους 63 πόντους και είναι στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Από την άλλη, οι αετοί έμειναν στους 58 πόντους και βρίσκονται μακριά από την πρώτη τετράδα.

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Ινσίνιε, με εκτέλεση πέναλτι. Ο Μανωλάς ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι,

έπειτα από ένα χτύπημα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο κεφάλι του. Στο 12' οι γηπεδούχοι έγραψαν το 2-0 με ωραίο σουτ του Πολιτάνο από τα δεξιά της περιοχής.

Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, ο Μανωλάς δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Ιμόμπιλε, ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα. Στο 53ο λεπτό έγινε το 3-0 με τρομερό κρεμαστό σουτ του Ινσίνιε, στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Οι παρτενοπέι δεν σταμάτησαν και ο Ντρις Μέρτενς στο 65' πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, με εκτέλεση στην κίνηση εκτός περιοχής, έπειτα από μπαλιά του Ζιελίνκσι.

Η Λάτσιο αντέδρασε με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να μειώνει με ένα ωραίο σουτ στο 70' και τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να γράφει το 4-2 στο 74' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 80ο λεπτό, ο Βίκτορ Οσιμέν διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Νάπολι: Μερέτ, Χισάι, Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ντι Λορέντζο, Μπακαγιόκο, Ρουίζ, Ινσίνιε, Ζιελίνκσι, Πολιτάνο, Μέρτενς

Λάτσιο: Ρέινα, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα, Αλμπέρτο, Φαρές, Κορέα, Ιμόμπιλε

Keywords
Τυχαία Θέματα