Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σταθερός συνεργάτης του TEDxLimassol

Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο ολοκληρώθηκε στην πόλη της Λεμεσού, στις 3 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ριάλτο, με θέμα “True Heroes”, με σταθερό συνεργάτη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το TEDxLimassol αφού λειτουργεί ως θεματοφύλακας της γνώσης και μοιράζεται τις ίδιες αξίες με το θεσμό του TED. Ήδη το Πανεπιστήμιο διοργανώνει το TEDxUniversityofNicosia

τον ερχόμενο Νοέμβριο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το TEDxLimassol, με στόχο την προαγωγή της δημιουργικής και πρωτοποριακής σκέψης.

«Σε μια εποχή που εξελίσσεται συνεχώς, είναι σημαντικό να καλλιεργούνται δεξιότητες όπως η δημιουργικότητα και η καινοτομία, πτυχές - χαρίσματα μιας ουσιαστικής παιδείας, που συχνά μένουν στο περιθώριο», δήλωσε ο Γιάννης Μαυρής, Διευθυντής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. «Στηρίζοντας θεσμούς όπως το TEDxLimassol, το Πανεπιστήμιο μας έχει στόχο και προτεραιότητα να αναδείξει τις πτυχές αυτές, να τις ενισχύσει και να τις φέρει δυναμικά στο προσκήνιο.» Κατέληξε επισημαίνοντας πως το Πανεπιστήμιό Λευκωσίας βρίσκεται στο TEDxLimassol και φέτος στο πλαίσιο «ζωτικού μέρους ενός πυρήνα προαγωγής νέων ιδεών».

Το TEDxLimassol εντάσσει την Λεμεσό στον μακρύ κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα TED event και φιλοδοξεί να αποτελέσει το συνέδριο – ορόσημο της πόλης για το 2015.

To TEDxLimassol διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Λεμεσό με μια ποικιλία από 20 διακεκριμένους ομιλητές και μουσικούς μετάδωσε στο κοινό την έννοια και την εικόνα ενός πραγματικού ήρωα. Τα εισιτήρια προπωλούνται στην ιστοσελίδα www.tedxlimassol.com, η οποία περιέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα και τους προσκεκλημένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα