Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένος ο Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα στο ντέρμπι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του και για τον λόγο αυτό ανέβασε τους τόνους στα αποδυτήρια της ομάδας, μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο εκνευρισμός αυτός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στα αποδυτήρια. Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς για περίπου 30 λεπτά τα... έψαλλε στους παίκτες του για την ήττα από την ΑΕΚ. Ο προπονητής του τριφυλλιού δεν μπορούσε να πιστέψει τόσο

το γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε γκολ στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα όσο και το ότι χάθηκαν τόσο μεγάλες ευκαιρίες. Τους τόνιζε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις.

Το ύφος του ήταν πάρα πολύ έντονο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την έλευση του στον πράσινο πάγκο. Η ένταση ανέβηκε και με τον τρόπο αυτό ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες του ότι τέτοιο εικόνα δεν θα την ανεχτεί ξανά. Ο Σέρβος με την κίνηση του αυτή ήθελε να τραβήξει τα... λουριά στους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν δείξει τέτοια σημάδια σε παιχνίδι της ομάδας. Ο... κόμπος έφτασε στο χτένι και για τον λόγο αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε στο σημείο να ανεβάσει τόσο πολύ τους τόνους.

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα