Παναθηναϊκός από άλλη εποχή

Κέρδισε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο Ελλάδας
Με εμφάνιση από... άλλες εποχές, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με το εμφατικό 4-0 και «κλείδωσε» την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι. Οι Πράσινοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Αρκάδες. «Ζεστό» χειροκρότημα από

τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Νούνο Ρέις. Μετά από επιθετική προσπάθεια των Κλωναρίδη και Μπεργκ, ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός πήρε το... ριμπάουντ και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (κόντραρε και η μπάλα σε αντίπαλο) έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 32ο λεπτό με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο ομογενής φορ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από όμορφο συνδυασμό Ρέις και Χουλτ και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε.

Το τρίτο γκολ για τον... φουριόζο Παναθηναϊκό ήρθε στο 61' με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική πάσα του Εμποκού. Στο 68΄ το «τριφύλλι» κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Εμποκού από τον Ντοναρούμα και ο Κονγκολέζος επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε από την άσπρη βούλα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, κάνοντας το 4-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα