«Παίζουν ποδόσφαιρο για την Εθνική τους»

Για τον Σαββατιάτικο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας μίλησε ο προπονητής των U-21 της Ομόνοιας Φάτζιο Μπούις. Ο Βέλγος προπονητής τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως η Εθνικής έχει την πίστη πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Εθνική Βελγίου παίζοντας αμυντικά και κτυπώντας στην αντεπίθεση.

Για την ποιότητα του Κυπριακού ποδοσφαίρου: «Έχετε προσέξει πως Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έχουν μπει ήδη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί στις ομάδες τους να ήταν περισσότεροι οι ξένοι ωστόσο οι Κύπριοι βελτιώνονται συνεχώς».Για

τους ξένους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας: «Είναι αρκετοί και αυτό είναι πρόβλημα. Αρκετοί Κύπριοι δεν μπορούν να πάρουν τις εμπειρίες τους ακόμη και οι διεθνείς. Όμως με την κρίση οι ξένοι μειώθηκαν».Για τον Σαββατιάτικο αγώνα: «Η Εθνική Κύπρου έχει μεγάλο σεβασμό απέναντι στην Εθνική Βελγίου η οποία είναι στην 4η θέση της κατάταξης. Γνωρίζουν πως το Βέλγιο είναι μικρή χώρα και μπορούν να το δουν ως παράδειγμα γι’ αυτούς. Ακολουθούν την ίδια τακτική με αυτή του Βελγίου, γιατί δουλεύουν με νεαρούς και έχουν αρκετή υπομονή. Η Κύπρος είναι το αουτσάιντερ, αλλά στην Εθνική πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Θα έχουν την προσοχή τους στην άμυνα και θα κτυπήσουν στις αντεπιθέσεις»Για την Εθνική μας ομάδα: «Ποδοσφαιρικά η Κύπρος είναι μικρή χώρα, αλλά τώρα στην Εθνική έχουν καινούργιο προπονητή. Παίζουν ποδόσφαιρο για την Εθνική τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα