Παίρνει αποφάσεις ο Πέτεφ

Ο Ιβάιλο Πέτεφ βυθίζεται σε σκέψεις για το ποίοι παίκτες θα αποχωρήσουν άμεσα από την Ομόνοια ακολουθώντας τον δρόμο των Γκονζάλες και Φελτχούιζεν, με πρώτο φαβορί στη λίστα αποχώρησης να είναι αυτό του Φαμπρίτσιο, αν οι δύο πλευρές τα βρουν ανώδυνα στη λύση του συμβολαίου του.

Ο αμυντικός των "πρασίνων" που δεν έχει προσφέρει τ' αναμενόμενα, θα είναι έκπληξη αν συνεχίσει στο "Ηλίας Πούλλος" με τη νέα χρονιά, η Ομόνοια καίγεται για την απόκτηση

κεντρικού αμυντικού, είναι μία θέση που τα τελευταία χρόνια την "πληγώνει" και θέλει τουλάχιστον στην μεταγραφική Ιανουαρίου να επουλώσει πληγές, με την απόκτηση ενός καλού στόπερ. Σε 16 αγώνες δέχθηκε 26 γκολ, ένας πολύ μεγάλος αριθμός αν κάνουμε μία σύγκριση με ΑΕΛ και Απόλλωνα που είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν δεχθεί μονοψήφιο αριθμό τερμάτων τη δεδομένη στιγμή.

Ο Βούλγαρος προπονητής θα πρέπει να περιμένει και τον Εκίθα, αφού με την επιστροφή του στην Κύπρο την Παρασκευή, οι δύο πλευρές θα μπουν σε συζητήσεις για το αν μπορεί ο ποδοσφαιριστής να μπει άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του Πέτεφ. Αν όχι και διαπιστωθεί ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν είναι έτοιμος να προσφέρει, τότε θα διαβεί και αυτός την πόρτα εξόδου, αφού δεν θα υπάρχει κανένας λόγος παραμονής του στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα