Παίκτης του Άγιαξ γρονθοκόπησε οπαδό της Τβέντε έξω από το γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον μέσο του Άγιαξ Στίβεν Μπέργκχουις να ορμά κατά οπαδού της Τβέντε και να τον γρονθοκοπά, πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο της ομάδας, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1.

Ajax player Steven Berghuis has just punched a FC Twente fan…
pic.twitter.com/MsipXygbdE

— george (@StokeyyG2) May 28,
2023

Ο Berghuis, κατά την επιβίβασή του στο λεωφορείο της ομάδας, εμφανίστηκε εκνευρισμένος από ένα μέλος του πλήθους που παρακολουθούσε και έφτασε στο σημείο να χυμήξει πάνω από τα εμπόδια που είχαν τοποθετηθεί.

Ακολούθησαν και άλλες κουβέντες, ενώ άλλοι οπαδοί παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι, με τους φύλακες ασφαλείας να συγκρατούν τον μέσο.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο Berghuis φάνηκε να ξεσπά, αν προκλήθηκε λεκτικά από τον οπαδό, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν περισσότερα.

Η FC Twente και ο Άγιαξ έχουν γενικά μια θετική σχέση, οπότε είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι δύο ενδιαφερόμενοι των συλλόγων συγκρούστηκαν.

Ο Άγιαξ έχασε με 3-1 από την Τβέντε την Κυριακή, κλείνοντας έτσι με τον χειρότερο τρόπο μια γενικά μέτρια σεζόν για τον Αίαντα, που τερμάτισε στην τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Berghuis δέχθηκε κάρτα αφού μπήκε ως αλλαγή και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να τελειώσει τις υποχρεώσεις της με νίκη.

Ο Ντούσαν Τάντιτς είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, προτού οι Μάνφρεντ Ουλγκάντε, Χούλιο Πλεγκουεζουέλο και Βάτσλαβ Σέρνι δώσουν την νίκη στους γηπεδούχους και μάλιστα με ανατροπή.

Πηγή: Dailymail/ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα