Παιδικό Φεστιβάλ Κυπερούντας

Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας διοργανώνει φέτος για 13η συνεχή χρονιά το ετήσιο παιδικό φεστιβάλ “Ανδρέας Νεάρχου” εις μνήμη του μικρού Ανδρέα Νεάρχου. O μικρός Αντρέας έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 8 ετών από τον καρκίνο πριν από 12 χρόνια. Από τότε τα παιδιά του Κέντρου νεότητας Κυπερούντας οργανώνουν εις μνήμη του το παιδικό φεστιβάλ ένα πανηγύρι χαράς που σκορπά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Το φεστιβάλ είναι διήμερο και η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη

στο παιδικό θέατρο. Φέτος η θεατρική παράσταση θα είναι στις 11 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης με θέμα

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ μια μεγάλη ομάδα νέων εθελοντών μετατρέπει την πλατεία του χωριού σε ένα μαγικό κόσμο για παιδιά όπου κάθε χρόνο έχει διαφορετικό θέμα. Φέτος το θέμα θα είναι η φάρμα και η πλατεία θα φιλοξενήσει διάφορα οικόσιτα ζώα που θα σκορπίσουν χαρά στους παιδικούς μας φίλους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τα ταίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Κοπιάστε στη δροσερή Κυπερούντα την Κυριακή 12 Αυγούστου από τις 4.00 το απόγευμα και περάστε μαζί με τα παιδιά ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα , με κατασκευές για παιδιά, φουσκωτά, κλόουν, ζωγραφική προσώπου, βόλτες με γαϊδουράκια και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους παιδικούς μας φίλους.

Το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ,μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του παιδογκολογικού τμήματος του Μακαρείου νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα