Παγκύπριες Φυσική: Όλες οι μονάδες για την άσκηση 11

Σε ανακοίνωση η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρεται στο δοκίμιο της Φυσικές στις Παγκύπριες εξετάσεις και συγκεκριμένα στην άσκηση 11 που προκάλεσε αναστάτωση στους μαθητές λόγω της διατύπωσης της.

Να θυμίσουμε ότι μικρό πρόβλημα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μαθήματος της Φυσικής σε κάποια σχολεία, με τους μαθητές να καταγγέλλουν ότι έλειπε μία σελίδα από το εξεταστικό δοκίμιο.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Μέσης Εκπαίδευσης μετά από

διαβουλεύσεις με την Αρμόδια Αρχή για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο εξεταστικό δοκίμιο της Φυσικής και σε συνεννόηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνει ότι ο κ. Υπουργός αποφάσισε ότι για την άσκηση 11 του Εξεταστικού Δοκιμίου Φυσικής θα δοθούν όλες οι μονάδες (10 εκατοστιαίες μονάδες) σε όλους τους μαθητές.

Η πιο πάνω απόφασή λήφθηκε διότι προκλήθηκε σοβαρή αναστάτωση των μαθητών που παρακάθισαν στο συγκεκριμένο δοκίμιο, λόγω του τρόπου με τον οποίο διατυπώθηκε η άσκηση.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού και την Υπηρεσία Εξετάσεων για την απόφαση τους αυτή που αποδεικνύει ότι ενήργησαν με μόνο γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των μαθητών.

Η απόφαση αυτή πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσει τους υποψηφίους και τους γονείς τους, που αυτές τις μέρες βίωναν στιγμές αγωνίας και άγχους.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους γονείς και τους μαθητές ότι η Παγκύπρια Συνομοσπονδία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δίκαιων αιτημάτων τους και θα προβαίνει σε κάθε ενέργεια την οποία κρίνει ότι είναι προς το συμφέρον των μαθητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα