Παγκόσμια ημέρα ευεξίας από την MASERATI

Με 3 χρόνια παρουσίας και εκπροσώπησης της Maserati στην κυπριακή αγορά, η FLC Modena Automobile Ltd συνδιοργάνωσε με το Aphrodite Hills Resort, ένα λαμπερό γεγονός που γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας μαζί με την ομάδα του Love Radio και βέβαια, την νέα Maserati Levante,

Maserati Ghibli &Maserati Gran Cabrio.

Με σύνθημα το "Μια μέρα μπορεί να αλλάξει όλη τη ζωή σας", η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας εδραιώθηκε ως μια διεθνής ημέρα αφιερωμένη στην υγιής διαβίωση και ευεξία. Μια εντελώς μη κερδοσκοπική ημέρα, ένα κοινωνικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από εθελοντές αφοσιωμένους στην σωστή διαβίωση και ευημερία. Σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας είναι να κατευθύνει τις σκέψεις τόσο των ατόμων όσον και της κοινωνίας για να "ζουν καλά" και να ευαισθητοποιηθούν.

Με πρώτο εορτασμό το 2012, η ​​Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας εδραιώθηκε ως η "πρώτη" ημέρα αφιερωμένη στην καλή διαβίωση και έχει γίνει πλέον αποδεκτή παγκοσμίως. Η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας έχει επίσημα εορταστεί σήμερα σε 100 χώρες σε 4000 διαφορετικές τοποθεσίες, αντανακλώντας την επιτυχία της.

Οι φιλοξενούμενοί μας είχαν το προνόμιο να βιώσουν τον παράδεισο του Aphrodite Hills Resort, απολαμβάνοντας και χαλαρώνοντας με θεραπείες του βραβευμένου Spa και βιώνοντας την οδηγική εμπειρία των Ιταλικών αριστουργημάτων από τη Maserati.

Keywords
Τυχαία Θέματα