Παγκόσμια διάκριση για Melco

Νικήτρια αναδείχθηκε η Melco Resorts &Entertainment στα 12α Διεθνή Βραβεία Παιγνίων (International Gaming Awards) στην κατηγορία «Κοινωνικά Υπεύθυνος Διαχειριστής της Χρονιάς (χερσαία επιχείρηση)». Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Melco επιλέγηκε ως υποψήφια και στέφθηκε νικήτρια μεταξύ πολλών εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των παιγνίων, από ένα πάνελ διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων της διεθνούς βιομηχανίας παιγνίων.

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση των καινοτόμων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Melco,

και συγκεκριμένα της προώθησης και ενίσχυσης των διαδικασιών που προάγουν το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Το βραβείο εκ μέρους της Melco Resorts &Entertainment στην τελετή απονομής των βραβείων στο Λονδίνο παρέλαβε η Akiko Takahashi, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και ΕΚΕ της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Melco χρησιμοποιεί ένα σφαιρικό πλαίσιο για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που προωθούν το υπεύθυνο παιχνίδι το οποίο βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Συγκεκριμένες διαδικασίες συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση της τεχνολογίας, εμπλοκή της κοινότητας και επιμόρφωση των υπαλλήλων. Η Melco συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για το υπεύθυνο παιχνίδι τόσο εντός όσο και εκτός της εταιρείας, μέσα από προηγμένες στρατηγικές πρόληψης, που στοχεύουν σε μια πιο υγιή και βιώσιμη κοινωνία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα