Παγδατής: Ήττα και αποκλεισμός

Ο Μάρκος ξεκίνησε με νίκη στο ATP Challenger Tour στο Le Gosier της Γουαδελούπης, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει με την ίδια προοπτική, αφού έχασε από τον Edouard Roger-Vasselin, στο δεύτερο γύρο, την Πέμπτη.

Ο Μάρκος, ως κορυφαίος παίκτης του ταμπλό, άνοιξε το τουρνουά με νίκη 7-5, 7-6(3) επί του Darian King σε μια ώρα και 40 λεπτά, πετυχαίνοντας 9 άσσους και μετατρέποντας τρία από τα εννέα Break σε ευκαιρίες.Αγωνιζόμενος στο Le Gosier για πρώτη φορά, ο Μάρκος έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει

τη θέση του στο 3ο τουρνουά Challenger της χρονιάς, εγκαταλείποντας τη διοργάνωση μετά από ήττα στα προημιτελικά με 6-2, 6-2 στον 2ο γύρο, από τον Γάλλο Roger-Vasselin. Ήταν η πρώτη αναμέτρηση του Μάρκου ενάντια στον πρώην No. 35 της παγκόσμιας κατάταξης κατά την τελευταία δεκαετία. Η προηγούμενη τους συνάντηση έγινε στο Orleans Challenger το 2005.Ο Μάρκος εστιάζει πλέον την προσοχή του στα γήπεδα σε χωμάτινη επιφάνεια, αφού το επόμενό του ταξίδι είναι προγραμματισμένο για το Βουκουρέστι ειδικά για το 250αρι ATP World Tour. Εκεί θα κάνει τη δεύτερη του εμφάνιση. Η προηγούμενη έγινε το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα