Πάφος: Υπό κράτηση 33χρονη για παράνομη κατοχή περιουσίας

Διαταγή επιχείρησης έγινε το βράδυ της Παρασκευής για πρόληψη εγκλήματος και αδικημάτων κατά περιουσίας στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε στην κατοχή 33χρονης κλοπιμαία περιουσία η οποία στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η επιχείρηση διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 16:00 – 17:00 την  Παρασκευή με προτεραιότητα στον Δήμο Γεροσκήπου και στις περιοχές των κοινοτήτων Έμπας και Χλώρακας . Στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι οχημάτων, και σε

ευάλωτα σημεία που απασχολούν την Αστυνομία. Επίσης έγινε και έρευνα από μέλη της ΑΔΕ Πάφου  σε κατοικία 33χρονης στον Μούταλο κατόπιν δικαστικού εντάλματος ερεύνας.

Στο πλαίσιο της έρευνας παραλήφθηκε περιουσία ως τεκμήριο αφού για τα ανευρεθέντα η 33χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ακολούθως μέρος της περιουσίας που βρέθηκε στην κατοχή της 33χρονης αναγνωρίστηκε από παραπονούμενο που είχε καταγγείλει την κλοπήτους.

Επίσης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενήργησαν μηχανοκίνητες περιπολίες στην περιοχή Χλώρακας χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης: Πάφος: Ανήλικος εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα