Πάφος: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από στεγνωτήρα μαλλιών-Eκκενώθηκε πολυκατοικία

Φωτιά  εκδηλώθηκε σε  διαμέρισμα στην Πάφο, χωρίς να κινδυνέψουν οι ένοικοι του.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:15 σε διαμέρισμα στην οδό Ψαρών στην Πάφο. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα μετέβησαν στην σκηνή και κατέσβησαν την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενα διαμερίσματα. 

Την

ώρα του συμβάντος στο διαμέρισμα βρίσκονταν οι ένοικοι του η μητέρα με τα δύο της παιδιά, οι οποίοι εγκατέλειψαν εγκαίρως το διαμέρισμα χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν. Σύμφωνα με τον κ. Κεττή έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας για προληπτικούς λόγους. 

Σε εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε από υπερθέρμανση του καναπέ, από στεγνωτήρα μαλλιών το οποίο αφέθηκε αναμμένο.  

Το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο το ύψος τους δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Από τον καπνό, αναφέρει ο κ. Κεττής, ζημιές υπέστη και η υπόλοιπη πολυκατοικία. 

Σε μια άλλη υπόθεση,  πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Αραδίππου το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το γκαράζ της οικίας, λόγω προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή.

Από την πυρκαγιά, ο  χώρος του γκαράζ έπαθε εκτεταμένες ζημιές, ενώ επεκτάθηκε εντός του καθιστικού της  οικίας, το οποίο επίσης υπέστη εκτεταμένες ζημιές. 

Keywords
Τυχαία Θέματα