Πάφος: Λήστεψαν 70.000 ευρώ - Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών (ΦΩΤΟ)

Ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ, Μάριο Ιγνατίου, €70.000 είναι η λεία των δραστών της ληστείας που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα σε κατοικία στην οδό Αγίου Θωμά στην Πάφο. Θύμα Ρώσος μόνιμος κάτοικος Πάφου, ηλικίας 64 ετών ο οποίος είχε προγραμματισμένο ταξίδι για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το θύμα σύμφωνα με την Αστυνομία έκανε ανάληψη του συγκεκριμένου ποσού από τον λογαριασμό του στην τράπεζα

και απόψε θα επέστρεφε στην πατρίδα του αφού εδώ και 4 περίπου μήνες διέμενε μόνος του στην Πάφο λόγω του θανάτου της συζύγου του.

Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Αστυνομικός διευθυντής Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε τα εξής:

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται ξεκάθαρα στο περιβάλλον του θύματος αφού τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος φέρεται να ανέφερε σε συγκεκριμένα πρόσωπα τις προθέσεις του, κάποια εκ των οποίων ήταν ενήμερα όπως κατέθεσε και για την ανάληψη του μεγάλου ποσού που κλάπηκε.

Ο 64χρονος δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα που είχαν καλυμμένο το πρόσωπο ην ώρα που βρισκόταν στο μπάνιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε διάφορα μέρη του σώματός του και κυρίως στο κεφάλι. Γείτονας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και ήδη κατέθεσε στην Αστυνομία καταδίωξε τον ένα από τους δράστες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία – Στο Νοσοκομείο οδηγός μοτοσικλέτας (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφος, Ληστεία, – Ανθρωποκυνηγητό,pafos, listeia, – anthropokynigito