Πάφος FC: Αν θέλει να ελπίζει, πρέπει να νικήσει

Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Απόστολου Μακρίδη κόντρα στην Ανόρθωση σήμερα (19:00), ωστόσο η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα της Πάφου. Το συγκρότημα του Κύπριου τεχνικού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (η οποία οδηγεί απευθείας στην Β’ κατηγορία) με 18 βαθμούς, όσους έχει και η ΕΝΠ, η οποία βρίσκεται στη 12η θέση.

Στην ομάδα της Πάφου γνωρίζουν πως κόντρα στην ομάδα του Αντρέ Πάους θα περάσουν πολύ δύσκολα, ωστόσο δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κυνηγήσουν τη νίκη. Αφού το κατάφεραν κόντρα στην

Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική, γιατί να μην το καταφέρουν και τώρα, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Κύπριος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του. Βέβαια, αντιλαμβάνονται πως η ομάδα της Ανόρθωσης μετά και την ήττα από την ΑΕΚ (στο κύπελλο) είναι λαβωμένη και στο στοιχείο αυτό αναμένεται να κτυπήσουν. Η ψυχολογία είναι με το μέρος τους και αυτό το στοιχείο θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του Απόστολου Μακρίδη να πάρουν αυτό που επιθυμούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πέραν του τραυματία Μουτίνιο, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έναν περίπου μήνα, θα λείπει και ο τιμωρημένος Αλαμπί, ο οποίος αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια για άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα