ΠΑΕ Άρης: «Η βλακεία είναι ανίκητη, το κακό παράγινε...»

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/8), λίγες ώρες μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Έστερσουντ στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Europa League (17/8), το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μετέβη στην οδό Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη,

σημείο στο οποίο βρίσκεται το «Κλεάνθης Βικελίδης», έδρα του Άρη. Εκεί συνδύασε την παρουσία του εκφράζοντας συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ, με συνέπεια να προκαλέσει σήμερα την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι» εκφράστηκαν με έντονο τρόπο για το γεγονός, μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο διαδίκτυο, αναφέροντας: «Τόσο καιρό δεν ασχολούμασταν με τις ανοησίες και τις προκλήσεις του χαϊδεμένου γιου του μπαμπά, διότι δεν θέλαμε να κατέβουμε στο δικό του επίπεδο. Άλλωστε, η βλακεία είναι ανίκητη. Το κακό, όμως, παράγινε. Μαζέψτε τον, πριν να είναι αργά... Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση... Για το οτιδήποτε, λοιπόν, συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός».

Keywords
Τυχαία Θέματα