Παμπορίδης: Προεκλογικές σκοπιμότητες Νικόλα για την Υγεία

Προεκλογικές σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από την ανακοίνωση του επιτελείου του υποψήφιου για την Προεδρία Νικόλα Παπαδόπουλου, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Ο Υπουργός Υγείας, σε δηλώσεις του στο Μεσημέρι και κάτι του Σίγμα, ξεκαθάρισε ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό κάποιοι να επιχειρούν να αναδεικνύουν το προφανές για προεκλογικές σκοπιμότητες, παραπέμποντας σαφώς στο επιτελείο Νικόλα Παπαπαδόπουλου.

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαμπορίδης, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι υπάρχουν

μαζικές παραιτήσεις ιατρών στον τομέα της Υγείας. Σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Παμπορίδη, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι "τα προβλήματα δεν λύνονται με το να πηγαίνουμε στις πορείες για τις ροζ φιγούρες".

"Ποιες είναι οι μαζικές παραιτήσεις;", διερωτήθηκε ο Υπουργός Υγείας. "Υπάρχουν 5 ή 6 παραιτήσεις", επεσήμανε, "μετά τη συμφωνία με τη συντεχνία των γιατρών το καλοκαίρι, συνέχισε, ενώ οι 3 εξ αυτών σχετίζονται με το Κέντρο Μαστού και την πολύμηνη προσπάθεια ιδιωτικών νοσηλευτηρίων να θέσουν στο δυναμικό τους τους εν λόγω ιατρούς".

Σύμφωνα με τον Υπουργό, ο Οργανισμός σήμερα εργοδοτεί 801 γιατρούς, ενώ θα προστεθούν ακόμα 25 γιατροί το επόμενο διάστημα.

Εμείς αναδείξαμε τα προβλήματα του συστήματος, για να καταφέρουμε να πετύχουμε την πλήρη μεταρρύθμιση του, επεσήμανε με νόημα. Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον Γ. Παμπορίδη, είναι στον τρόπο διαχείρισης των ανθρώπων αυτών, κάτι για το οποίο ευθύνεται το σύστημα, που επιχειρεί η Κυβέρνηση να αλλάξει, όπως είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα