Π. Χριστοδούλου: "Να δούμε την πραγματικότητα"

Την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με το Βέλγιο. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μεταξύ άλλων ανέφερε οι αγώνες με την Ανδόρα και την Ουαλία θα δείξουν τι μπορεί να κάνει η Εθνική μας.

«Σίγουρα χάσαμε από ένα ανώτερο αντίπαλο και αυτό είναι γεγονός, Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε Οι πάρα πολλές απουσίες απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μας πίεσαν και εκεί που μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα φάνηκαν οι απουσίες. Πρέπει να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το παιχνίδι.

Μπορεί το σκορ να είναι βαρύ γιατί αν ήταν 1-0 ή 2-0 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα από πλευρά ψυχολογίας. Κερδίσαμε αρκετές εμπειρίες για αυτά τα νεαρά παιδιά που ήταν στην ομάδα. Μας περιμένουν οι αγώνες με Ανδόρα και Ουαλία και θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε στον όμιλο.

Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα με όλες αυτές τις απουσίες. Δεν είμαστε χώρα που μπορούμε να αντέξουμε σε τόσες πολλές απουσίες. Μπορούσαν τα παιδιά πολύ καλυτέρα όμως ο αντίπαλος ήταν άλλη κλάση.

Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι από αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να αντιμετωπίσουμε την Ανδόρα και την Ουαλία. Θα παιχτούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική η δεύτερη και η τρίτη θέση. Αν τα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι, θα είμαστε ευτυχισμένοι.

Είμαι εκ΄ φύσεως άνθρωπος που θέλω να κερδίζω και να παλέψουμε στη διοργάνωση για να κάνει η Εθνική ένα βήμα πιο πάνω από ότι ήταν μέχρι τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα