Ουντινέζε και Καρνέζης σταμάτησαν την Γιουβέ (video)

Η Γιουβέντους στραβοπάτησε στο Φρίουλι απέναντι στην Ουντινέζε (1-1) στην πρώτη της ισοπαλία μετά από 27 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα!

Κάθε φορά που η Γιουβέντους ΔΕΝ κερδίζει στην Ιταλία είναι μία είδηση. Φέτος, αυτό έχει συμβεί μόλις 5 φορές όλες κι όλες κάτι που συνιστά την 1-1 στο Φρίουλι είδηση πρώτη μεγέθους, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η πρώτη ισοπαλία της «Μεγάλης Κυρίας» στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα η ομάδα του Αλέγκρι θα πρέπει να αισθάνεται και ικανοποιημένη απέναντι σε αυτό το 1-1 απέναντι στην ομάδα του Ορέστη Καρνέζη,

ο οποίος ήταν σταθερός, σίγουρος και έγκαιρος εκεί που χρειάστηκε.

Η Γιουβέντους έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά της ματς και δεν άξιζε τίποτα στο «Φρίουλι». Ο Σαπάτα άνοιξε το σκορ με υπέροχο τρόπο (37’), είχε δοκάρι με τον Ντανίλο (62’) και η Ουντινέζε με σωστή αμυντική λογική αφόπλισε όλα τα ατού των «μπιανκονέρι».

Ωστόσο δεν τα έκανε το τέλειο ματς. Μία αμυντικά αδράνεια σε εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα έδωσε την ευκαιρία στον Μπονούτσι να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι (60’, 1-1) και να δώσει στην Γιουβέντους έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό που διεύρυνε το προβάδισμα της από την δεύτερη Ρόμα στους 8 βαθμούς.

Την ίδια ώρα στα άλλα γήπεδα τα γκολ έπεφταν βροχή. Με ένα εκπληκτικό χατ-τρικ μέσα σε 8 λεπτά, ο Αντρέα Μπελότι έφτασε τα 22 γκολ (πρώτος σκόρερ της Σέριε Α) κι έκανε μόνος του την ανατροπή στο 3-1 της Τορίνο επί της Παλέρμο, ενώ καταιγιστική ήταν η Ίντερ στην Σαρδηνία.

Δύο γκολ από τον Πέρισιτς κι από ένα των Μπανέγα, Ικάρντι, Γκαλιαρντίνι έφεραν το χορταστικό 1-5 στην έδρα της Κάλαρι, που διατηρεί τους «νερατζούρι» στο κόλπο του Champions League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 27ης αγωνιστικής

Τορίνο - Παλέρμο 3-1

(73’, 76’, 81’ Μπελότι / 30’ Ρίσπολι)

Κροτόνε - Σασουόλο 0-0

Έμπολι - Τζένοα 0-2

(90’ Ντσαμ, 92' Χάιλεμαρκ)

Ουντινέζε - Γιουβέντους 1-1

(37’ Σαπάτα / 60’ Μπονούτσι)

Κάλιαρι - Ίντερ 1-5

(42’ Μποριέλο / 34’, 47’ Πέρισιτς, 39’ Μπανέγα, 67’ πεν. Ικάρντι, 89' Γκαλιαρντίνι)

Удинезе - Ювентус 1:1. Обзор матча. Италия. Серия А 2016/2017. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα