Ουκρανία: Η στιγμή που συναυλία διακόπτεται πριν τους βομβαρδισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το απόγευμα του Σαββάτου, η πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας έγινε στόχος αλλεπάλληλων βομβαρδισμών από τις ρωσικές δυνάμεις, προκαλώντας τραυματισμούς, φθορές και τρόμο.

Δύο πύραυλοι έπληξαν τα περίχωρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άνθρωποι και με τις αρχές να ζητούν από τους κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο εντός των ορίων της πόλης.

Εκείνη την ώρα, σε κεντρική πλατεία ενός εκ των σημαντικότερων πολιτισμικών κέντρων της Ουκρανίας, βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία, σε μία εμφατική κίνηση της ορχήστρας να δώσει ζωή, μελωδία και ελπίδα στους κατοίκους που παρακολουθούσαν περήφανα.

Λίγο

αργότερα, με την πόλη να δέχεται επίθεση, οι σειρήνες ήχησαν, η μελωδία σίγησε, ωστόσο οι θεατές έμειναν εκεί, να χειροκροτήσουν τους μουσικούς που αναγκάστηκαν να μαζέψουν τα όργανά τους και να αποχωρήσουν. Στο βλέμμα πολλών είναι εμφανής η ανησυχία και η αγωνία για τα επόμενα λεπτά, όπου θα έπρεπε να βρουν καταφύγιο για να σωθούν.

Anadolu Agency captures moments in Ukraine’s cultural capital Lviv when alarm sirens silence concert music pic.twitter.com/Yg6vSmAOjl

— ANADOLU AGENCY (@anadoluagency) March 26, 2022

Διαβάστε επίσης 

LIVE: Πεδίο σφοδρών βομβαρδισμών το Χάρκοβο-Εκνευρισμένος ο Ζελένσκι

Πηγή: News247

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουκρανία, ΒΙΝΤΕΟ,oukrania, vinteo