«Ουδείς ξεχνά το χέρι του Αραγιούρι, του Αρτυματά ή το πάτημα στον Εφραίμ»

Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι των «γαλαζοκιτρίνων» και τα πολλά νεύρα και ένταση που υπήρχε στο γήπεδο.

«Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό. Η εξέλιξη που είχαμε δεν τιμά κανένα με τόσα πολλά νεύρα και τόσες πολλές κάρτες. Υπήρχε διακωμώδηση του ποδοσφαίρου. Δεν μίλησα ποτέ μου για την διαιτησία. Ένας που είναι με το ΑΠΟΕΛ είτε τα βάζει με τον διαιτητή ή με τους παίκτες ή και με τους

δύο. Εγώ τα βάζω και με τους δύο. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον διαιτητή για την πρώτηη κόκκινη κάρτα. Η αποβολή δόθηκε καλύπτεται από τον κανονισμό. Όμως, ουδείς ξεχνά το χέρι του Αραγιούρι, το χέρι του Αρτυματά ή τον Εφραιμ που τον πάτησε ο Αμπαρτζουμιάν σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν τους δικαιολογώ για τα νεύρα που είχαν, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διατηρούν την ψυχραιμία τους. Με ποια λογική έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ντανίλο; Από την στιγμή που δεν έδειξε κάρτα στον Ρισβάνη και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις. Έπρεπε να κρατήσει τις ισορροπίες. Δεν δίνω άλλοθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, δεν πρέπει να βγάζουν τα νεύρα τους για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουδείς, Αραγιούρι, Αρτυματά, Εφραίμ,oudeis, aragiouri, artymata, efraim