«Ουδείς καλύτερος από την ΑΕΛ, είναι θέμα Κέρκεζ, φαβορί εδώ και δύο μήνες»

Εννέα στροφές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ΑΕΛ ευρίσκεται σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή (-1 από την Ομόνοια) πείθοντας όλο και περισσότερους πως έχει τα φόντα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο παλαίμαχος άσος του λεμεσιανού συλλόγου, Αλέξης Γάρποζης, επιχειρηματολόγησε στο Ράδιο Πρώτο γιατί η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα εδώ και δύο μήνς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΑΕΛ

όλα τα παιχνίδια τα βλέπει σοβαρά. Ειδικά μέσα στο Τσίρειο. Δεν υποτιμά κανένα, όπου και αν αγωνίζεται».

«Αλλάζει παρά πολλές φορές σχήματα και παίκτες. Με όποιο σύστημα και αν αγωνιστεί, παίρνει το ζητούμενο».

«Το ότι αγωνίζεται χωρίς κόσμο παίζει κάποιο ρόλο. Δεν έχει πίεση. Είναι διαφορετικό στο Τσίρειο. Έχει και ψυχολογία και λειτουργεί αρνητικά στους αντιπάλους, αφού δεν έχει χάσει μέσα στην έδρα της».

«Το είχα πει και πριν από την αρχή της σεζόν. Η ΑΕΛ έχει ένα κλίμα ότι όποιος κι αν απουσιάσει δεν φαίνεται η απουσία του και είναι θέμα Κέρκεζ. Υπάρχει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ».

«Η ΑΕΛ είναι από τα φαβορί για τον τίτλο εδώ και δυο μήνες. Η πορεία δείχνει ότι μπορεί και θα αντέξει μέχρι τέλους. Δεν βλέπω κάποιον άλλο καλύτερο από την ΑΕΛ. Θα κριθεί φυσικά στις λεπτομέρειες. Θα δούμε την ΑΕΛ, όταν βγει εκτός Τσιρείου».

«Και να χάσει ο Απόλλωνας σήμερα, είναι ήττα μέσα στο πρόγραμμα. Αν γίνει το αντίθετο, η Ανόρθωση θα μείνει πίσω, αλλά δεν την διαγράφουμε. Ναι, δεν θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα. Κάποια θα μείνει πίσω».

«Είδαμε την Ομόνοια χθες, δεν είχε την απόδοση που πρέπει. Το κυνήγησε ο Ολυμπιακός και μπορούσε να πάρει τον βαθμό. Θα πρέπει να ιδρώσεις για να πάρεις τις νίκες».

«Οι ομάδες έχουν το ρόστερ για πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι ομάδες είναι προετοιμασμένες για αυτό. Έχουν το ρόστερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα