Ουαλία: Μία 11χρονη στους Αγώνες Κοινοπολιτείας!

Μία ιδιαίτερη παρουσία θα έχουν οι Αγώνες της βρετανικής Κοινοπολιτείας, που θα φιλοξενηθούν στην Αυστραλία από τις 4 έως τις 15 Απριλίου.

Πρόκειται για την Ανα Χάρσεϊ, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ουαλία στην επιτραπέζια αντισφαίριση και θα γίνει η μικρότερη αθλήτρια που θα λάβει μέρος στους Αγώνες για τη βρετανική χώρα. Η Χάρσεϊ είναι μόλις 11 ετών (!), ωστόσο έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά της, καθώς πέρυσι βοήθησε σημαντικά την ομάδα της Ουαλίας να νικήσει την αντίστοιχη του Κοσόβου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Δεν αισθάνομαι αμηχανία

ή εκνευρισμό. Ξέρω ότι είμαι πολύ μικρή και πως θα έχω πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου», δήλωσε με -αταίριαστη για την ηλικία της- ωριμότητα η Χάρσεϊ, που παίζει πινγκ πονγκ από τα 5 της, και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πόσος κόσμος θα είναι εκεί. Ίσως να είναι και η Βασίλισσα. Αυτό θα είναι όνειρο. Αισθάνομαι υπερήφανη για τον εαυτό μου. Ίσως όταν φθάσω εκεί να αγχωθώ. Όμως θεωρώ πως έχω καλή διαχείριση. Δεν μπορείς να τα παρατάς στην ήττα. Δεν σε βοηθά σε κάτι. Ελπίζω να δείξω στον κόσμο ότι είμαι καλή σ΄ αυτό το άθλημα και πως δεν πήγα εκεί απλά για διασκέδαση. Κάθε ημέρα μετά το σχολείο, παίζω περίπου τρεις ώρες, ενώ αρκετές φορές πηγαίνουμε με τον πατέρα μου για τρέξιμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα