Όταν το leasing εταιρικού αυτοκινήτου είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας

Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας μικρομεσαίας επιχείρησης, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε επιχειρηματίας, η μίσθωση ενός αυτοκινήτου σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε για να επικεντρωθείτε στο επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας.

Το να αγοράσει κανείς ένα εταιρικό αυτοκίνητο ή έναν στόλο εταιρικών αυτοκινήτων είναι μια επένδυση που απαιτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο.  Η μίσθωση αυτοκινήτου σας επιτρέπει να παραλάβετε ένα αξιόπιστο εταιρικό αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, χωρίς οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση παρά μόνο τη

μηνιαία μίσθωση. Με αυτόν τον τρόπο κρατάτε το κεφάλαιό σας για το αντικείμενο της επιχείρησής σας, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων.

Στην Hertz Κύπρου είμαστε αφοσιωμένοι σε έναν σκοπό. Να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, προσφέροντάς σας υπηρεσίες για την καλύτερη διαχείριση του εταιρικού σας στόλου, μειώνοντας ταυτόχρονα το διαχειριστικό και λειτουργικό σας κόστος.

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μίσθωσης είναι ότι τα επιπλέον έξοδα που πάνε με το αυτοκίνητο όπως η ασφάλιση, τα τέλη κυκλοφορίας, το service, οι απρόβλεπτες βλάβες, η αλλαγή ελαστικών, η οδική βοήθεια, η προσωρινή αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος ή κλοπής συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα.

Παράλληλα, για περισσότερο από μία δεκαετία τώρα, η υπηρεσία μας Hertz AdVANtage σας απαλλάσσει από κάθε βάρος που αφορά στη δημιουργία ή την ενίσχυση του εταιρικού σας στόλου, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα μίσθωσης ελαφρών φορτηγών με βάρος έως 3,5 τόνους για 3 έως 6 χρόνια. 

Επιπρόσθετα σας προσφέρουμε μία σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως παράδοση των αυτοκινήτων στο χώρο της επιλογής σας, παράδοση και παραλαβή από τους χώρους εργασίας σας για το τακτικό service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της αντιπροσωπείας,   επιπλέον ασφάλιση για φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, μερική κλοπή ή θραύση υαλοκρυστάλλων, ενώ προσφέρουμε άμεσα λύσεις για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στη διαχείριση του εταιρικού σας στόλου.

To προσωπικό της Hertz είναι εκπαιδευμένο και απόλυτα εξειδικευμένο σε θέματα που αφορούν στα εταιρικά αυτοκίνητα και είναι έτοιμο να σας κατευθύνει προκειμένου να βρείτε το αυτοκίνητο ή τα αυτοκίνητα, τη χρονική διάρκεια (3 έως 5 χρόνια) και τη μορφή της μίσθωσης που επιθυμείτε.

Επιλέξτε τώρα τον τύπο εταιρικού αυτοκινήτου που θέλετε με τους όρους που επιθυμείτε, στην τιμή που μόνο η Hertz μπορεί να σας εξασφαλίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα